Publicat el 05/09/2020

Atesa la situació excepcional derivada de la Covid-19, l’Ajuntament de Sant Vicenç ha previst realitzar l’acte institucional de commemoració de la Diada de Catalunya d’enguany amb un format diferent que comportarà novetats destacables

L’acte tindrà lloc al carrer Xaloc, davant del monòlit de l’Onze de Setembre, i l’ofrena floral de les entitats i associacions santvicentines es farà de forma esglaonada per evitar aglomeracions de gent.
Les entitats locals ja es poden inscriure fins al 8 de setembre a través d’aquest web:  https://www.svmontalt.cat/pagina.php?id=13210,  per formalitzar la seva participació a l’acte.
Enguany es limita el nombre de persones de cada grup a deu com a màxim. Un cop finalitzat el termini d’inscripció es comunicarà a cada entitat l’hora concreta per fer la seva ofrena. D’aquesta manera, en torns de 10 minuts es vol evitar una aglomeració de persones davant del monòlit.
L’última delegació que farà l’ofrena serà la formada pels representants del consistori santvicentí i, en acabat l’alcalde, Javier Sandoval, farà el discurs institucional de la Diada que serà retransmès en directe a través de les xarxes socials.

L’ofrena s’allargarà tot el matí, hi haurà control d’accés a l’entrada de l’espai i caldrà dur la mascareta posada durant tot l’acte

 

Deixa un comentari