Publicat el 02/08/2017

L’Ajuntament  ha detectat que la claveguera d’aquesta zona està malmesa en diferents punts i, per resoldre el problema, la regidoria d’Espai Públic ha engegat aquestes feines

Dimecres, dia 2 d’agost, comencen els treballs per tal de millorar el clavegueram en aquest espai, es farà una xarxa separativa: que separi per una banda les aigües negres, és a dir les que es generen des de les cases, i per altra banda les aigües pluvials.

Les obres, aquest mes d’agost, començaran al carril paral·lel de la carretera d’Argentona, entre el carrer Colom i el carrer de Ca l’Avellà. Els treballs, doncs, de moment se situaran davant del poliesportiu Paco Martín.

Serà cap al mes de setembre quan aquestes feines de renovació arribin al carrer de Ca l’Avellà. Aquesta part és la que afectarà més al veïnat, ja que es prohibirà l’accés als vehicles en aquesta via. És per això que, durant el mes d’agost, l’Ajuntament farà arribar una carta als residents a la zona per informar-los sobre les afectacions que hi haurà.

Aquestes obres de renovació del clavegueram tenen un cost de més de 95.000,00 euros que estan finançats per la Diputació de Barcelona.

 

Deixa un comentari