Publicat el 18/06/2014

Divendres 4 de juliol comencen les Nits d’Estiu organitzades pel Museu de Badalona i que es celebraran a la fàbrica de l’Anís del Mono, ubicada al carrer d’Eduard Maristany, 115.
Durant tres divendres, el 4, l’11 i el 18 de juliol, el públic podrà assistir a tres concerts ben diferents. Tots tres dies se celebraran dues sessions: una a les 20 hores i una altra a les 22.30 hores.
El primer espectacle, titulat Tubs del món, es podrà veure divendres 4 de juliol i anirà a càrrec de l’artista badaloní Xavi Lozano, famós per treure so a qualsevol estri quotidià com ara una cadira, una escombra o una regadora.
Judit Neddermann amenitzarà la nit de dia 11. Neddermann, acompanyada del seu grup, presentarà el seu primer treball Tot el que he vist, on recull deu composicions on fon el format de la cançó amb el jazz, els ritmes de la música negra i el folklore. A més ofereix un recull de vivències enriquit per adaptacions de textos de Joan Sales, Miquel Martí i Pol i Anna Tobias.
Finalment el divendres 18 de juliol el conjunt femení Coda, quintet vocal a cappella, presentarà l’espectacle dramatitzat Bach to 6.
Les entrades ja estan a la venda a la recepció del Museu en l’horari habitual, de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenges de 10 a 14 hores. El preu de l’activitat és de 13 euros, 11 euros per als Amics del Museu

Deixa un comentari