Publicat el 03/11/2020

És previst que s’esporguin aproximadament 3800 exemplars de diverses espècies d’arbres ubicats arreu del terme municipal

Ahir dilluns van començar els treballs d’esporga de l’arbrat públic de la vila.  Els primers carrers i places on s’hi actuarà seran aquells on s’hi hagi d’instal·lar la il·luminació de Nadal, com ara la plaça de l’Ajuntament, la Gran via de Lluís Companys, la Riera de Premià, l’avinguda de Roma o el carrer de la Mercè entre d’altres.
Amb anterioritat a aquest treballs, aquesta setmana s’ha actuat ja en els arbres del torrent de Santa Anna, al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió.

L’esporga té per objectiu comptar amb un arbrat sa, de qualitat i segur per a la ciutadania. Per fer-ho, es tenen en compte factors com la tipologia de l’exemplar, l’encaix amb l’entorn urbà o el seu estat de salut. En aquest sentit, en cas que es detectin arbres que pateixin algun tipus de malaltia que pogués arribar a implicar un rics per a els i les vianants, es procediria a la seva tala i replantació en futures campanyes de reposició.

Si les condicions climàtiques ho permeten, és previst que l’esporga s’allargui fins a finals de febrer.

 

Deixa un comentari