Publicat el 01/10/2020

El 20è aniversari del festival de circ Curtcirckit no és aliè a la situació de pandèmia i, de cara a garantir la salut de tothom, l’Ajuntament ha decidit fer alguns canvis respecte a la programació inicial

Tot i la voluntat del consistori de celebrar el festival de circ amb la mateixa estructura d’aquests darrers anys, ateses les mesures que s’han de prendre contra la COVID-19, s’ha hagut d’anul·lar la re-gala.
Aquest acte acostumava a omplir el pavelló municipal amb més de 700 persones, però en les condicions actuals se n’hauria de reduir l’aforament i deixar molta gent sense entrada. Per aquest motiu, s’ha decidit fer totes les actuacions al carrer i allargar el festival de circ als primers dos caps de setmana del mes d’octubre, encara que la programació també podria patir algun canvi depenent de l’evolució de la pandèmia.
Així, el festival s’allargarà fins a l’11 d’octubre, i se celebrarà en diversos espais, com el parc del Tramvia, el parc de la Riera d’en Font, el parc de les Bateries, la plaça dels Segadors i la Sala Pau Casals.
Podeu consultar la programació sencera a https://www.montgat.cat/actualitat/agenda/20e-aniversari-del-festival-curtcirkit-2020.html

 

Deixa un comentari