Publicat el 31/07/2020

Arrenca a Alella, una Festa Major molt especial

Quan vam posar punt i final a la del 2019 poc ens podíem imaginar tot el que vindria després. Finalment, després de passar un confinament i d’emprendre la represa entre un mar d’inquietuds a causa de la Covid-19, podrem gaudir de quatre dies de xerinola controlada, que bona falta que ens fa.

Després que s’hagués de suspendre la tradicional Caminada nocturna perquè resultava massa complicat aplicar-hi les mesures de seguretat sanitària pertinents, la resta dels actes programats per a la Festa Major es podran dur a terme.
El pregó, a càrrec d’Enriqueta Alcaraz Ferrer, doctora de família i comunitària, vinculada al món associatiu i sanitari d’Alella, serà el punt de partida d’un seguit d’activitats per a totes les edats.
Avui mateix es podrà gaudir també del repic de campanes que oferirà Pere Xarrié i de les sessions infantil i adulta del Cinema a la fresca, que es durà a terme a l’Institut, on també es podrà remullar la gola i omplir l’estómac a l’Espai Gastroneta.

Fins diumenge a la nit, en què el tradicional Castell de Focs posarà la cirereta al pastís, hi haurà opcions de gaudi i distracció per a tota la família. I tot plegat, això sí, estarà marcat per les escrupoloses mesures de seguretat que l’organització aplicarà a cadascuna d’elles i que farà que la ciutadania pugui viure la festa sense riscos.

Com sabeu, s’ha de disposar d’entrada per assistir a totes les activitats. Ara mateix encara n’hi ha de disponibles per a totes, per bé que algunes sessions presenten menys volum de sol·licituds. És el cas de la sessió per a adults del Cinema a la fresca, amb la pel·lícula Déu meu, però què t’hem fet, d’avui mateix a les 23.30 hores, de l’espectacle Art de les bombolles, de les actuacions d’Esteban Matuque i Raül Moya (divendres), de Pintem juntes la Història (dissabte) i de la Gimcana d’aventura i la Tarda de jocs Infantils (diumenge).
Podeu aconseguir les localitats a l’Oficina de Turisme i al portal Entràpolis: https://www.entrapolis.com/organitzador/ajuntament-dalella
Més información: https://alella.cat/festamajor

 

Deixa un comentari