Publicat el 22/11/2019

Els treballs de poda han començat el 19 de novembre i es preveu que finalitzin al març per als arbres en aturada vegetativa

L’empresa Espais Verds del Vallès ha estat la guanyadora del concurs públic per a la realització de les tasques de poda de l’arbrat de titularitat municipal per a la campanya 2019-2020.
Amb aquesta nova contractació està prevista la poda del 80% de l’arbrat, que correspon a 3.686 arbres, un percentatge que dona continuïtat als objectius assolits l’any passat i una xifra molt superior a la d’anys anteriors en què es podaven 2.500 arbres (53% del total). Les actuacions sobre els arbres referits es portaran a terme en dos períodes: època d’aturada vegetativa (tardor-hivern) i època de creixement dels arbres (estiu).

Seguint les actuacions dels darrers anys i les directrius del Pla Director del Verd Urbà de Vilassar de mar, la regidoria de Medi Ambient aposta per una poda amb criteris de sostenibilitat, seguretat, eficiència i foment de les espècies més adequades per àmbit.
L’objectiu és podar de l’arbre només el que és necessari, respectant la seva dimensió, la seva forma natural i les condicions de l’entorn, eliminant les branques mortes o malaltes, les que tinguin perill de caiguda o les que puguin afectar façanes, enllumenat públic o senyalització viària.

 

Deixa un comentari