Publicat el 27/10/2014

Ja us podeu inscriure a un nou curs que Promoció Econòmica ha preparat per aquest mes de novembre. Es farà els dies 6, 10 i 13 des de les 15.00 fins a les 20.00 hores a les aules del CRTTT – Escola de Teixits.  Com innnovar en el teu negoci s´adreça a empreses i emprenedors i és gratuït.
L´impartirà una experta en màrqueting, vendes i gestió del canvi i se centrarà en aspectes com els passos per desenvolupar un projecte innovador, fer-ho amb poc pressupost, crear la diferència amb els competidors i s´analitzaran també casos pràctics. Té doncs, l´objectiu de dotar d’eines, coneixements i habilitats per saber innovar tant en producte com en servei en una societat cada vegada més exigent i saturada d’oferta.
Si hi esteu interessats, heu de fer les inscripcions a través de l´Àrea de Promoció Econòmica, al telèfon 93 795 46 25 o bé a través de l´adreça
demperedm@canetdemar.cat.
Aquesta acció compta amb el suport del Departament d´Empresa i Ocupació, de Catalunya Emprèn, del Ministeri de Treball i del Fons Social Europeu.

Deixa un comentari