Publicat el 19/03/2014

El dissabte 22 de març a les 12,30 h és prevista la col·locació de la primera pedra del que seran les noves instal·lacions educatives de l´ Escola Hamelin Internacional Laie, acte que comptarà amb l´assistència de l´Alcalde, Francesc Garcia i Arrocha i el Director General de Centres concertats i centres privats de la Generalitat de Catalunya, Sr. Miquel García Casaponsa. El centre estarà ubicat als terrenys de la Ronda 8 de març (cantonada c/ Carmen Amaya) de Montgat.
La planificació del nou centre educatius engloba diferents edificis que allotjaran tres àrees d´educació: llars d´infants infantil, primària i secundària. Una residència d´estudiants amb 52 places i un edifici que inclou un poliesportiu i una piscina coberta, així com un auditori amb capacitat per a 800 persones. L´edificabilitat total del projecte és de 21.067,35m2 la qual cosa suposa una ocupació de 10.266m2.
La ubicació de l´escola Hamelin Internacional Laie és un projecte llargament esperat per Montgat que finalment es fa realitat. La nova instal·lació educativa generarà llocs de treball, ampliarà l´oferta educativa i serà un nou pol d´atracció al voltant del qual es crearan noves sinergies empresarials.

Deixa un comentari