Publicat el 23/07/2017

L’esdeveniment organitzat pel Club Nàutic del Masnou tindrà lloc a primers de setembre i reunirà més de mil regatistes.

El passat 17 de juliol, el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, va acollir la presentació de la 30a edició de la Setmana Catalana de Vela, que organitzarà el Club Nàutic El Masnou i que reunirà més de mil regatistes i gairebé 750 embarcacions de diverses classes.

Segons també informa elmasnouviu.cat, la celebració es desenvoluparà els dies 9, 10 i 11 de setembre i comptarà amb una gran diversitat d’activitats lúdiques per als visitants.

L’acte de presentació va estar presidit pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, acompanyat de Josep Aznar, president de la comissió de la Setmana Catalana de Vela; Jaume Oliveras, alcalde del Masnou i Maria Glòria Aragó, presidenta del Club Nàutic El Masnou. Per part del Masnou, també hi va assistir el regidor d’Esports, Jordi Matas. Com a padrines de la regata, hi van ser presents les medallistes olímpiques de vela i sòcies de l’entitat Natàlia Via-Dufresne i Sandra Azón.

A més, la celebració coincidirà amb altres activitats esportives, com el Sailfish 4×1000 i 4×400 Kids&Family (el 10 de setembre) i la segona aquatló del Club Nàutic El Masnou (el dia 11).

La Setmana Catalana de Vela és la competició més important i multitudinària d’aquest esport a casa nostra i està considerada Gran Premi de la Generalitat de Catalunya. Aquest any 2017 es disputarà per segona vegada a les costes del Masnou, ja que la primera va tenir lloc durant el 25è aniversari del club.

Deixa un comentari