Publicat el 24/11/2017

L’autor de l’himne és el compositor barceloní arrelat a Cabrils Benjamín A. Estácio, amb 40 anys de trajectòria professional lligada a la música i autor de l’himne per a la inauguració de l’estadi de Cornellà del RCD Espanyol ‘Glòria als herois’.

El C.E. Cabrils va presentar el seu himne oficial coincidint amb la presentació de la temporada 2017-2018 que es va celebrar el passat diumenge 12 de novembre a les instal·lacions del club. L’himne, ‘Amunt Cabrils’, ha estat escrit, compost, cantat, gravat i produït pel compositor barceloní arrelat a Cabrils Benjamín A. Estácio, ha comptat amb la participació de prop d’un centenar de persones i ha tingut una molt bona acollida per part dels jugadors, els aficionats i l’entorn del club.

Estácio, que ha compost l’himne per al club de futbol de Cabrils on també juga el seu fill i en el qual hi ha estat vinculat bona part de la família de la seva parella, està lligat al món de la música des de fa més de 40 anys. Ha editat cinc discos i compost més de 300 cançons, ha posat música i veu a diversos anuncis de televisió i cinema entre els quals es troba la mítica melodia del Tinto de Verano, i les seves cançons han estat cantades per artistes de la talla de David Bisbal, Manu Tenorio, Mónica Green, Los Amaya o Chiquetete. També és l’autor de la sardana ‘De Cabrils a Borgonyà’ interpretada per la Bellpuig cobla el 15 de maig de 2016 a la Plaça de la Catedral de Barcelona i és el compositor de l’himne per a la inauguració de l’estadi de Cornellà del RCD Espanyol ‘Glòria als herois’.

“Tenia la necessitat de fer l’himne”, diu Estácio, que ho va fer saber al club i aquest va acollir la iniciativa amb els braços oberts. “Quan has fet 40 anys de carrera hi ha altres factors que importen més que els diners: he compost l’himne del club del meu poble, on juga el meu fill i els seus amics, i en el qual hi ha estat vinculada gran part de la família de la meva parella, i això és molt satisfactori”, diu en Benjamín.

Podeu escoltar l’himne en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=5JyJWO–uow

Deixa un comentari