Publicat el 13/04/2015

El passat divendres CiU de Pineda de Mar va presentar en un acte amb més de 300 persones, el candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals, Francesc Horta, i la seva llista electoral, sota el lema “Prioritat, Pineda”, i en presència del portaveu de CiU al Senat, Josep Lluís Cleries , i del diputat pinedenc al Parlament i president de CDC al Maresme, Joan Morell.
Francesc Horta ha dit que accepta el repte de ser cap de llista “amb ganes de treballar exclusivament per Pineda i amb un equip preparat que compta amb persones amb experiència, joventut i representants de tots els barris.” Horta ha afegit que “CiU Pineda té diverses prioritats que passen per la millora de l´economia local i combatre l´atur, la rebaixa dels impostos com l´IBI i l´aposta per la seguretat”. També va fer referència a l´àrea comercial que es planteja construir a la zona del Pla Parcial Número 1, que ha qualificat de “proposta populista per captar vots”. Horta ha dit que el primer que faran és un estudi per saber com pot afectar al petit comerç una àrea comercial d´aquestes característiques.
Una persona de proximitat i servei Josep Lluís Cleries, en la seva intervenció, ha defensat la importància de les eleccions municipals i ha dit que els valors del candidat de CiU a Pineda són que és una persona “de proximitat i de servei”. També ha remarcat que la política és “saber escoltar” , que és un moment de “sensibilitat social, en què cal també empatia i humilitat”i que “espera que l´Ajuntament de Pineda sigui un exemple de qualitat democràtica”. Per la seva banda, Joan Morell, va posar en valor el candidat de CiU del que va dir que és un home “honest, generós, preparat i amb experiència, que té clar el que vol per Pineda, i que no falla mai”. Així mateix, Morell va defensar la tasca de govern de CiU a la Generalitat i la Diputació esmentant especialment que per a la construcció de l´institut “els diners han arribat amb un govern a la Generalitat de CiU” i també ha dit que “amb CiU a la Diputació de Barcelona s´han invertit a Pineda 5,5 M€ des del 2012, una xifra que triplica la de l´anterior mandat a la Diputació, governada pel PSC”.

Deixa un comentari