Publicat el 13/02/2020

La principal novetat d’enguany serà que els concerts no tindran com a escenari únic la Biblioteca Municipal, sinó que s’omplirà de ‘música i llibres’ altres espais i equipaments municipals

La Regidoria de Joventut continua promocionant els joves músics de Vilassar de Mar i posa en marxa la 3a edició del cicle Música i Llibres. L’objectiu és oferir un espai on mostrar el talent musical del jovent alhora que promocionar la lectura entre aquest públic. Enguany, la principal novetat serà que els concerts no tindran com a escenari la Biblioteca Municipal sinó que s’omplirà de ‘música i llibres’ altres espais i equipaments municipals.
Les inscripcions pels grups que hi vulguin participar es tancaran el 6 de març de 2020.
Per participar, un dels requisits és que la meitat dels integrants del grup tinguin menys de 30 anys i més de 16 anys i un d’ells estigui empadronat a Vilassar de Mar o al Maresme. El grup haurà de realitzar un mínim d’un concert conjuntament amb un altre grup inscrit.
Les actuacions seran enregistrades i es difondran pels canals de comunicació que utilitzi l’organització. Durant el concert, cada grup haurà de recomanar com a mínim un llibre. Podeu consultar les condicions de participació i descarregar-vos el full d’inscripció al web: www.vilassardemar.cat/musicallibres.

A la primera edició, la del 2018, Lombao i Mitus van ser els grups guanyadors i a la segona, la del 2019, MIRS i Grup de Reforç. Aquesta tercera edició deixa d’estar plantejada com un concurs i passa a convertir-se en un cicle de concerts.

Deixa un comentari