Publicat el 31/03/2021

Arriba la multinominada comèdia del director català Cesc Gay, ‘Sentimental’

La Darrera comèdia de Cesc Gay, que compta amb un excel.lent repartiment format per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Alberto San Juan i Belén Cuesta,  és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.
En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l’essència de la seva relació. Aquesta nit l’Ana ha convidat a casa als seus veïns de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls” que fan s’han convertit en una molèstia per a en Julio i l’Ana…
Després de l’èxit de ‘Truman’, premiada amb 5 Goyas, Cesc Gay, un dels autors més consolidats del nostre cinema, torna a treballar amb Javier Cámara, a qui dirigeix per quarta vegada (Truman, Una pistola a cada mà, Ficció), i Alberto San Juan, a qui també havia dirigit a ‘Una pistola a cada mà’. Els personatges femenins estan interpretats per Belén Cuesta, que ha rodat per primer cop amb el director català, i Griselda Siciliani, rostre habitual de la televisió argentina, que debuta en una producció espanyola.
Sentimental ha rebut múltiples nominacions i reconeixements: un Premi Gaudí i un Premi Goya per a Alberto San Juan com a Millor Actor Secundari, la Medalla CEC (Círculo de Escritores cinematográficos) a Millor Guió per a Cesc Gay i un Premi Forqué a Millor Actor Protagonista per a Javier Cámara.
Aquesta comèdia és una coproducció d’Impossible Films amb Sentimentalfilm AIE i compta amb la participació d’RTVE, Movistar+ i TVC. Filmax és l’encarregada de la distribució en sales de cinema i de les vendes internacionals.

Sales i horaris
Calella, Sala Mozart,  C/ Església, 91
Dia: Dijous 22 d’abril a les 20 hores

Òrrius, Sala Teatre, c/ Esglèsia, s/n
Dia: dissabte 24 d’abril a les 18 hores

Sant Cebrià de Vallalta, Pavelló Sant Cebrià, Passeig de la II República, 6
Dia: diumenge 25 d’abril a les 18 hores

Alella, Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, C/ de Santa Teresa, 9
Dia: dimarts 27 d’abril, a les 19 hores

Badalona, Teatre Margarida Xirgu, C/ de Francesc Layret, 41
Dia: dimecres 28 d’abril, a les 20 hores

Més informació: www.ciclegaudi.cat

Deixa un comentari