Publicat el 07/07/2017

El passat 3 de juliol va tenir lloc a la sala de plens la signatura dels convenis per atorgar als centres educatius una subvenció per la compra de llibres de text i material educatiu per al proper curs 2017-2018

Segons també informa el consistori premianenc, el percentatge de la subvenció serà del 75% sobre el total de la despesa en llibres de text i material educatiu de cada centre.

D’altra banda, els llibres i material adquirits formaran part d’un programa de socialització per fomentar-ne el reciclatge i el reaprofitament per part dels alumnes, de manera que també hi estiguin implicats des de la responsabilitat col·lectiva. Cada centre escolar seguirà el sistema de socialització/ reciclatge de llibres i material escolar que consideri més adient.

Els beneficiaris d’aquesta subvenció són els alumnes empadronats a Premià de Mar i a Premià de Dalt que assisteixen als centres educatius públics i concertats de Premià de Mar. El fet que la subvenció s’estengui als alumnes empadronats a Premià de Dalt es deu a un acord de reciprocitat entre els 2 ajuntaments, del qual també se’n beneficien els alumnes empadronats a Premià de Mar que estudien a un centre de Premià de Dalt.

A l’acte de signatura hi van assistir totes les escoles públiques i concertades: Sant Cristòfol, Montserrat, La Lió, Mar Nova, Dofí, El Pilar, Assís, La Salle i l´Institut. Per part de l’Ajuntament hi van assistir l’alcalde Miquel Buch, el 2n tinent d’Alcalde, David Gutíerrez, i la regidora d’Ensenyament, Esmeralda Calleja.

Deixa un comentari