Publicat el 05/06/2020

L’entitat ha aprofitat els dies d’aturada de la seva activitat per fer millores en les seves instal·lacions

El Centre Parroquial té previst obrir les seves portes a finals d’aquest mes de juny. Ho farà a partir del divendres 26, i al llarg d’aquell cap de setmana, amb la projecció d’una pel·lícula encara per determinar i amb totes les mesures de seguretat necessàries.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el president de l’entitat Joan Forns confessa que l’aturada suposa un “cop econòmic molt fort” per una entitat centenària com el Centre Parroquial. Malgrat la situació, el ‘Centru’ ha aprofitat per realitzar unes millores dels seus equipaments ja previstes abans del confinament.

L’activitat, doncs, es reprendrà amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries segons els protocols establerts. El terra i les butaques de la sala de cinema ja han estat desinfectats.
L’entitat només podrà comptar amb un terç de l’aforament per garantir la distància de seguretat, disposarà de gel hidroalcohòlic i amb la recomanació de l’ús de mascareta.

Properament, també revisaran el sistema de ventilació per desinfectar conductes i filtres, canviaran la ubicació de la taquilla per afavorir una entrada sense cues ni aglomeracions i facilitaran el pagament amb targeta. També està previst fer el manteniment de la màquina de cinema i actualitzar, després de 20 anys, el sistema de sonorització.

El cinema és el primer servei que oferirà l’entitat malgrat que la resta de seccions com la de teatre, els escacs o el casal d’estiu no tenen data de tornada. Joan Forns conclou l’entrevista lamentant que, possiblement, aquest any tampoc es pugui celebrar una de les seves representacions més emblemàtiques: els Pastorets.

 

Deixa un comentari