Publicat el 04/03/2015

El pròxim dissabte 14 de març a les sis de la tarda es torna a organitzar un maridatge de vins i formatges del Maresme. El celler Serralada de Marina (DO Alella, Martorelles) ens presentarà tres vins que maridaran amb tres formatges de la casa Can Pujol (Vilassar de Dalt). Acompanyats del sommelier Carlos Puñet, viurem una fantàstica experiència pels amants del vi i del formatge.
Les places són limitades. Per a més informació i reserves:
info@cella-vinaria.cat – 93 555 99 77 – Preu: 8 €


Diumenge 15 de març Epictet, antic gerent del celler, ens mostrarà en una divertida visita teatralitzada com era el celler romà de Vallmora, què bevien i què menjaven els antics habitants d’aquest territori. Coneixerem quin era el procés de fabricació del vi i tots els trucs i consells dels nostres avantpassats romans. Aquesta visita, pensada per a tota la família, acabarà amb un tast de vi, també hi haurà most per als més petits.
La Cella Vinaria de Teià és parc arqueològic més gran visitable dedicat a la producció de vi en època romana. Recorrent tot l´establiment i observant les majors premses romanes reconstruïdes d´Europa podem mostrar al visitant la cultura i elaboració del vi dels nostres avantpassats. El nostre discurs pertany a l´enoturisme arqueològic, ja que la visita acaba amb la degustació d’un vi de la zona, l´actual DO Alella, i explicant els productes actuals des de la seva continuïtat històrica, costums, tècniques i cultura.
Preu: 6 €

Deixa un comentari