Publicat el 03/01/2014

Diumenge 5 de gener, a partir de les 17, 30 hores, més de 650 figurants i un total de 800 persones es preparen un any més per omplir els carrers de Mataró de màgia i il·lusió a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

El recorregut serà el mateix que en els darrers anys, sortint de la plaça de Puerto Rico i acabant a l’Ajuntament: plaça de Puerto Rico, ronda d’Alfons X El Savi, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta, plaça de Granollers, ronda de Leopoldo O’Donnell, plaça de Manuel Serra i Xifra, Camí del Mig, carrer de Miquel Biada, ronda d’Alfons XII, plaça d’Alexander Fleming, Camí Ral, La Rambla, plaça de Santa Anna, i La Riera fins Ajuntament.

El recorregut serà molt animat, amb molta música en viu o enregistrada que pren un gran protagonisme i que enguany es complementa amb diverses coreografies i balls de les comparses que hi intervenen..

Enguany els Reis d’Orient estrenen vestits nous que han fet les àvies de tres Casals de la ciutat. D’aquesta manera podran canviar-se la roba després d’un llarg viatge i així poder lluir davant dels nens i nenes.

Una de les novetats més destacades d’aquesta Cavalcada a Mataró és que els nens i nenes podran estar més a prop que mai dels Reis d’Orient, ja que aquests, una vegada acabat el discurs al balcó de l’Ajuntament, llegiran un conte escrit per l’escriptora Care Santos a la carpa que s’instal·larà per a l’ocasió a la plaça de l’Ajuntament.

Les normes bàsiques de seguretat que es transmetran als assistents a la cavalcada seran:

  • Eviteu recollir caramels a la zona de pas de les carrosses.
  • Vetlleu i controleu els nens i nenes perquè no s’aproximin a les rodes dels vehicles.
  • Els nens i nenes no podran pujar a les carrosses dels Reis.
  • Queda prohibit transitar entre els vehicles i les carrosses de tota la cavalcada.
  • És convenient fixar un punt de trobada amb els nens i nenes perquè pugui ser útil en cas de pèrdua. En aquest cas, cal avisar a la Policia Local o a la Creu Roja.

Deixa un comentari