Publicat el 25/05/2020

Si tot va bé i la normativa ho permet la regidoria d’Esports preveu realitzar el Casal Esportiu d’aquest estiu que s’organitzarà en tres torns, el primer del qual serà del 29 de juny al 3 de juliol, el segon del 6 al 17 de juliol i finalment el tercer, del 20 al 31 de juliol

Les activitats esportives i de lleure que es programaran, s’organitzaran seguint les indicacions i les pautes sanitàries i s’utilitzaran els espais del Poliesportiu municipal, al Camp de Futbol municipal, l’Institut Thalassa, així com els parcs i  la platja de Montgat. Aquest estiu, però, i per tal de minimitzar riscos no es faran excursions fora del municipi.

A partir del 26 de maig i fins el 5 de juny s’obre el període d’inscripcions i les famílies que ho desitgin les poden presentar per correu electrònic a mgt.esports@montgat.cat  o sol·licitar cita prèvia per fer la inscripció presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) ubicada al Cr Francesc Moragas, s/n, trucant al telèfon 93469 4900.
Les places són limitades  i les sol·licituds es seleccionaran per rigorós ordre d’entrada.  El dia 10 de juny es publicarà el llistat amb les sol·licituds admeses al Tauler d’edictes https://www.seu-e.cat/web/montgat . La resta de sol·licituds quedaran en llista d’espera.
Per tal que les famílies que sol·licitin la inscripció amb cita prèvia, tinguin igualtat d’oportunitats, respecte les persones que les tramitin per correu electrònic, el número d’inscripció s’assignarà en el moment de concertar cita prèvia.

Com ja és habitual els darrers anys, aquest estiu també hi haurà tarifació social d’entre un 25% i un 95% de les quotes dels preus públics del Casal, que es calcularan en funció del nivell de renda de les famílies, i també bonificacions d’entre un 10% i un 50% per a famílies nombroses o per a persones que puguin acreditar disminució física, psíquica o sensorial.

Tant bon punt s’autoritzi la seva organització informarem de la data d’inici i del procediment a seguir per fer efectiu el pagament dels preus públics que formalitzarà la inscripció definitiva.

Deixa un comentari