Publicat el 02/01/2023

Els Reis d’Orient arribaran al port del Masnou pels volts de les 17.30 h del dijous 5 de gener i cap a les 18 h començarà la gran cavalcada

 

 

 

El Masnou ja ho té tot gairebé a punt per a la rebuda dels Reis d’Orient, un dels dies més anhelats per tots els nenes i les nenes. De fet, com és costum, uns dies abans de l’arribada de Ses Majestats, els seus patges visitaran la vila per acabar de preparar els últims detalls.

Així, els dies 3 i 4 de gener els carters reials aniran a diversos punts indrets del municipi per recollir les cartes dels nens i nenes:

  • Dimarts 3 de gener, d’11 a 13 h, a l’Espai Cívic Els Masovers (Bellresguard).
  • Dimarts 3 de gener, de 17 a 20 h, a la plaça de Ramón y Cajal.
  • Dimecres 4 de gener, d’11 a 13 h, a la plaça dels Països Catalans.
  • Dimecres 4 de gener, de 17 a 20 h, a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil.

Hi haurà cua inclusiva, com en bona part dels actes organitzats al Masnou durant aquest Nadal.

Cavalcada

S’espera, com cada any, que els Reis d’Orient arribin al port del Masnou, a la plaça d’Europa, pels volts de les 17.30 h del dijous 5 de gener. Cap a les 18 h començarà la gran cavalcada. Per segon any consecutiu, discorrerà per l’N-II, en direcció a Ocata, per pujar després per l’av. del President Kennedy. Després, es dirigirà cap al centre del Masnou, passant pel carrer Ciutat Vila Jardí, l’avinguda de la Mare de Déu de Núria i el carrer de Sant Miquel. Recorrerà aquesta via fins a l’avinguda de Joan XXII, per dirigir-se cap al barri del Masnou Alt. La cavalcada acabarà, en concret, a la plaça de Ramón y Cajal.

Cal assenyalar que el pas soterrat de l’estació de Renfe del Masnou quedarà tancat just abans de l’inici de la cavalcada. Per tant, mentre aquest pas estigui tancat, caldrà utilitzar els del Mercat Vell i de la plaça de la Llibertat per accedir o sortir del port i del passeig Marítim.

A més, s’avança que s’ha previst llançar pirotècnia, a l’inici de la cavalcada, davant l’Ajuntament, i al final.

També s’ha de tenir en compte que l’N-II es tallarà al trànsit per permetre el pas de la cavalcada.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari