Publicat el 10/02/2021

El Rei Carnestoltes no podia faltar a la seva cita, malgrat la situació sanitària i les restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus

De manera virtual, podreu seguir la seva salutació, a partir de les 18h d’aquest dijous, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. Tot i la virtualitat, el carnaval continuarà al nostre poble el dissabte 13, amb el pregó del Rei Carnestoltes a les 18h. Un dia més tard, el diumenge 14, a les 12 h, el Rei es traslladarà al Firobi.
Tant el pregó com tots el actes d’aquest carnaval marcat per la pandèmia, els podreu seguir pel nostre canal de Youtube.
Si teniu nostàlgia de carnavals passats, a partir del dissabte 13, a les 12h, també podreu rememorar-los al nostre canal de Youtube gràcies a un audiovisual que recollirà alguns dels moments més destacats del Carnastoltes del Firobi d’edicions anteriors.

Com cada any, el carnaval s’acomiadarà amb l’enterrament de la sardina i l’arribada de la Vella Quaresma.
Tots dos actes, que també seran virtuals, es podran veure el dimecres 17, a partir de les 18h. El mateix 17 i posteriorment també us podreu descarregar, al web municipal, la Vella Quaresma del Firobi, per acolorir.
Abans, a partir d’aquest dijous i fins al dimecres 17, i amb l’objectiu de no perdre l’esperit comunitari del carnaval, podreu fer-nos arribar les vostres fotos disfressats perquè es puguin compartir amb tot el poble a través de les nostres xarxes socials. Enviant-nos la vostra foto, a més, participareu en el sorteig d’una panera de productes de proximitat.
Les fotos hauran de pesar un màxim de 10 MB i el seu enviament a carnaval@vilassardemar.cat implicarà el consentiment de la seva publicació a les xarxes socials municipals.
Tota la programació al web: www.vilassardemar.cat/carnaval

Deixa un comentari