Publicat el 13/11/2017

Aquest passat diumenge 12 de novembre, a les 12 h, es va inaugurar l’exposició ‘Carme Serra, una mirada retrospectiva’, al Museu Monjo. La mostra, que es podrà visitar fins al 14 de gener, commemora la donació d’unes 1.000 obres, entre dibuixos, olis i gravats de diverses tècniques, del fons artístic de la pintora Carme Serra.

Temes intimistes, paisatges i motius mariners, són les temàtiques que es podran veure al Monjo. No és la primera vegada que Carme Serra exposa a Vilassar de Mar. Ho fa ver al 1992 i al 2012.

Gravadora, dibuixant i pintora, nascuda el 1929, formada a l’Escola de Belles Arts de Sant Jordi, ha fet nombroses exposicions individuals a Catalunya, les illes Balears, Aragó i Navarra, i col·lectives a París i Sud-amèrica. L’any 1951 va guanyar el primer Premi de Gravat “Rosa Vera” (Barcelona). A més, ha il·lustrat The Dubliners, de James Joyce; Mrs. Dalloway, de Virginia Wolf; Prelude, de Katherine Mansfield; Les enfants terribles, de Jean Cocteau i llibres de diversos poetes contemporanis.

 

Deixa un comentari