Publicat el 09/02/2015

El dissabte 14, i participant dels diversos actes en commemoració del 40è Aniversari de la Tragèdia de Haissa, l´Orfeó Badaloní portarà a escena per tercera vegada l´espectacle Acords Animats, concert que la coral de l´entitat interpreta conjuntament amb músics i cantants de l´Escola de Música Moderna de Badalona, i que repassa les melodies més conegudes de pel·lícules d´animació dels últims temps. Aquest concert, dirigit i arranjat per Óscar Peñarroya, va ser estrenat per primera vegada en motiu de la Marató de TV3 del 2014, i també en aquesta ocasió tindrà un caràcter benèfic del que es lliurarà íntegrament la recaptació a la organització encarregada de gestionar aquests actes.
Això serà el dissabte 14 de Febrer, al Círcol Catòlic (c/ Sant Anastasi, 2), a les 21:30h.


El diumenge 15 seran les cordes de vuit violoncels i la veu d´una soprano les que s´harmonitzaran entre sí en un recital de músiques brasileres, espanyoles i catalanes sota la direcció de Emmanuel Niubó.
Veus Llatines ens proposa un recorregut per la música de tres grans compositors dels seus països respectius: Heitor Villa-Lobos pel Brasil, Manuel de Falla per Espanya i Eduard Toldrà per Catalunya.
La combinació inhabitual d´una voluptuosa veu de soprano amb la sonoritat càlida d´un conjunt de vuit violoncels transmet la calor, la passió, la poesia i també l´humor d´aquests països de cultura llatina, endinsant-nos en aquest gran conjunt cultural que ens uneix, més enllà de les fronteres i els oceans.
Aquesta original simbiosi de melodies, arranjades totes pel propi director, ha estat la escollida per ser la protagonista de la quarta edició d´aquest cicle de concerts que va iniciar-se al Novembre del passat any i que, segons la pròpia organització, atrau cada vegada a més públic.
El concert tindrà lloc el proper diumenge 15 de Febrer, a l´Església Santa Maria de Badalona (Pl. Barberà, 1), a les 18h de la tarda

Deixa un comentari