Publicat el 18/07/2016

fins al 23 de juliol, els carrers, places i platges de la vila tornaran a ser ocupades pel teatre còmic i de carrer, buscant el somriure i la rialla de tothom, però també hi haurà espai per fer la mirada enrere i fer balanç del que han estat aquestes dues dècades de Festival.

Quant a la programació, una formació coneguda del públic masnoví, l’Always Drinking Marching Band, en serà la banda oficial. 
També hi haurà el segell del Masnou amb la LACAM, la companyia d’artistes afincats al Masnou. No faltaran, tampoc altres cites habituals, com la Companyia del Foc. Altres companyies que hi actuaran són Xirriquiteula, Vaques, Teatre Mòbil, Circ Vermut, 15feet6, Las XL, Circo Pitarga i Paki Paya. Però la proposta més especial d’aquesta edició serà la gala Ple de Pallassos, on Toni Albà, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Pep Callau i Claret Clown recordaran el seu pas pel festival. Serà a l’Espai Escènic Ca n’Humet, el dijous 21 de juliol. 

Les entrades es podran comprar al portal comercial www.quedat.cat, o bé una hora abans de l´espectacle a les taquilles de l´Espai Escènic.
Al llarg de la seva història, el Ple de Riure ha generat una gran quantitat de moments memorables. Alguns d’ells prendran forma a una doble exposició a la Casa de Cultura i el Camí Ral, durant els dies del Festival.

Més informació sobre el Festival a www.plederiure.cat
Programació: http://www.elmasnou.cat/ARXIUS/CULTURA/CULTURA2016/PLE_DE_RIURE_2016_web.pdf

Deixa un comentari