Publicat el 19/10/2016

Dissabte 5 de novembre hi haurà una sortida per anar a buscar bolets, guiada per un expert, que oferirà els seus coneixements per conèixer els bolets de la comarca. El punt de trobada és la Plaça de l’Església d’Arenys de Munt a les 10 del matí. Cal portar calçat adequat per caminar i cistell. Si es disposa d’una guia de bolets també pot ser d’utilitat.

Amb els bolets que es trobin a la sortida es muntarà una exposició, que es podrà visitar a la Sala d’Exposicions Mercè Paluzie el mateix dissabte 5 de novembre, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. Diumenge 6 de novembre, l’horari de l’exposició serà de les 10 del matí a les 2 del migdia.

D’altra banda, diumenge 6 de novembre, a La Central del Parc de Can Jalpí, centre d’informació del Parc del Montnegre i el Corredor, de les 10 del matí a les 2 del migdia, tindrà lloc un taller on es prepararan una sèrie d’experiments per conèixer  les característiques dels bolets.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció, i estan organitzades per la regidoria de Medi Ambient, conjuntament amb l’Escola de Natura del Corredor.

Deixa un comentari