Publicat el 29/07/2020

Com a  conseqüència de les darreres notícies sobre l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19, l’Ajuntament ha decidit anteposar la salut pública per davant de tot, suspendre algunes de les activitats previstes per la Festa dels Sants Genís i posposar-les per l´any vinent

L’Ajuntament vol agrair el treball que des de la regidoria i la Comissió de festes s’ha dut a terme durant aquestes darreres setmanes. S’ha treballat molt per poder celebrar una gran Festa Major amb un programa molt atractiu, sempre amb unes estrictes mesures de seguretat, però la situació actual ha donat un tomb que obliga a prendre aquesta decisió.
La publicació del programa de la Festa Major dels Sants Genís s’endarrereix uns dies per tal d’adaptar-lo a la nova situació. Se suspenen fins l’any que ve tots els concerts i actes de gran format i es reconfiguraran la resta d’activitats amb la voluntat de poder oferir una nova programació més familiar en què la cultura popular, actuacions i activitats de petit format i familiars seran l’eix principal.

Davant la necessitat de la ciutadania de gaudir d’espais tranquils i segurs d’esbarjo i trobada i també la del sector de la cultura, un dels més afectats per aquesta crisi, la determinació de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt és la de garantir la celebració de les activitats que la situació sanitària permeti. Per això s’opta per posposar els espectacles de més gran format i per programar les activitats que permetin garantir les mesures de prevenció, adequades al moment de l’epidèmia.

Confiem poder dur a terme la festa, una festa diferent, això sí. Tot i això, en funció de l’evolució de la situació epidemiològica, es podran prendre altres decisions en les properes setmanes.

 

Deixa un comentari