Publicat el 23/10/2020

A partir del 19 d’octubre, comença la reordenació del trànsit i l’aparcament d’un tram del carrer de Joan Miró

L’actuació precedirà a les previstes a continuació als carrers de Fontanills, Generalitat de Catalunya i República Argentina. Es tracta d’una mesura contemplada al Pla de mobilitat urbana i sostenible del Masnou que té per objectiu millorar la mobilitat amb vehicle privat.
La reordenació del trànsit i de l’aparcament del carrer de Joan Miró serà al tram que va des de l’avinguda de Cusí i Fortunet fins al carrer de la Generalitat de Catalunya. La intervenció, que durarà tres dies, deixarà aquest carrer en sentit Barcelona.

Un cop finalitzada l’actuació al carrer de Joan Miró, s’iniciarà la reordenació tant del trànsit com de l’aparcament al carrer de sota, el de Fontanills, en el tram comprès entre els carrers de Tomàs Vives i de la Generalitat de Catalunya. La direcció d’aquest carrer passarà a ser en sentit Mataró. L’actuació té una durada prevista de quatre dies.
Finalment, tot seguit s’actuarà als carrers de Generalitat de Catalunya (en el tram comprès entre els carrers de Fontanills i de República Argentina) i de la República Argentina (des del carrer de Generalitat de Catalunya fins a l’avinguda de J. F. Kennedy). En aquests dos trams també es reordenarà el trànsit i l’aparcament, de tal forma que al final de la intervenció aquests carrers romandran en un únic sentit de circulació. D’una banda, el tram esmentat del carrer de la Generalitat de Catalunya tindrà sentit mar, mentre que el carrer de la República d’Argentina passarà a ser íntegrament en sentit Mataró.

Per a qualsevol aclariment
L’Ajuntament demana al la ciutadania i, especialment, al veïnat, que tingui present i respecti la senyalització excepcional. Per a qualsevol aclariment, poden contactar amb la Regidoria de Mobilitat, al telèfon 93 557 16 45, de dilluns a divendres, de 9.30 h a 14 h, o bé amb la Policia Local, al 93 555 22

Foto: Vista aèria del Masnou, on es veuen els carrers de Fontanills i de Joan Miró.

Deixa un comentari