Publicat el 09/12/2020

El PAC ubicat al Masnou dona servei a la població del Masnou, Alella i Teià

A partir del dissabte 12 de desembre, el Punt d’Atenció Continuada (PAC) del Masnou obrirà de 8 a 20h, els dissabtes i diumenges. Així mateix, el Centre d’Atenció Primària (CAP) El Masnou seguirà mantenint la seva cartera completa d’Àrea Bàsica de Salut (ABS) en horari habitual, de 8 a 20h.

A partir del 12 de desembre, els horaris d’atenció continuada són els següents:
Obertura del Punt d’Atenció Continuada (PAC) situat al Masnou els dissabtes, diumenges i festius de 8 a 20 h.
De dilluns a divendres, atenció urgent dins l’horari habitual dels centres, de 8 a 20h.

Totes aquelles persones que necessitin contactar amb el CAP, poden accedir al web de programació de visites de l’Institut Català de la Salut: (https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx). Allà, s’ha habilitat un espai per descriure breument quina és la necessitat de l’usuari (ja sigui atenció mèdica, renovació de medicació, dubtes sobre la incapacitat laboral o qualsevol altre tràmit). El personal d’atenció primària gestionarà la petició i hi donarà resposta. L’ús d’aquest web permetrà evitar desplaçaments innecessaris als centres, així com agilitzar les respostes per als usuaris.

En cas de no poder dur a terme la petició a través del web, es pot trucar al telèfon 93 326 89 01, des d’on s’atendrà la petició i es donarà una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal que l’usuari es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP.
Els usuaris també tenen l’opció de contactar amb els seus professionals de referència a través de La Meva Salut i l’eConsulta.

Què fer en cas d’urgència?
Els usuaris que tinguin alguna urgència poden:
– Trucar al 061/Salut Respon.
– Contactar amb el seu centre d’atenció primària (CAP), en el seu horari de funcionament.
– Adreçar-se a un centre amb atenció continuada (CAP) amb atenció continuada i urgent (CUAP), quan el seu CAP estigui tancat.
– Anar a les urgències dels hospitals, només per a les atencions més greus.
– En cas d’urgència, trucar al 112.
FONT: Institut Català de la Salut / Atenció Primària Metropolitana Nord.

 

Deixa un comentari