Publicat el 29/11/2019

És la primera vegada que un dels càntirs d’Argentona queda finalista en un Premi Nacional d’Artesania

El proper dimecres 4 de desembre el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo farà entrega, a Madrid, dels premis de la XII Edición de los Premios Nacionales de Artesanía, convocats per Fundesarte, entitat adscrita al Ministeri.
Enguany el càntir d’Argentona hi serà present, ja que un dels candidats al premi és l’artesà José Gómez de Caldes de Montbui, que és el ceramista que ha realitzat la producció del càntir dissenyat per Miguel Milá, una de les firmes més prestigioses del disseny català i europeu, per encàrrec del Museu del Càntir d’Argentona i l’entitat Amics del Museu del Càntir.

Com cada 4 d’agost a Argentona, per la Festa Major de Sant Domènec, celebrem la Festa del Càntir, una festa on cada any es presenta un nou càntir promogut pel Museu i els Amics del Museu. Des de fa tres anys, el Museu del Càntir i els Amics del Museu, editors del càntir, han encarregat a un dissenyador de prestigi la realització de una nova peça amb la voluntat de que renovi l’univers formal existent al Museu.

Deixa un comentari