Publicat el 10/03/2015

Aquest vintè aniversari de la mort d´Ovidi Montllor no pot ser una simple efemèride retòrica, i d’aquí la motivació de l’Associació Cultural Plataforma Odeon, convençuda que cal tornar, un cop i un altre, a la seva obra intensa i sensible, avui més vigent que mai.
El concert “De part dels bons fins la mort” és el primer dels 8 actes del cicle L´Ovidi Ferotge, amb el que l’ACPO vol recordar i homenatjar el llegat artístic, musical i cultural, de l´Ovidi Montllor.


Divendres 13 de març
20.30h – Escola de Teixits de Punt  (Plaça Indústria, 1)
Inauguració del Cicle
Concert: Gràcies, Ovidi: “De part dels bons fins la mort”
Paco Prieto, Arturo Gaya i Kike Pellicer
Un concert que compleix una funció doble: donar a conéixer l’Ovidi Montllor a nova gent i recordar-lo ara, tot just als 20 anys de la seva mort, amb la certesa que estem davant d’un repertori necessari per interpretar la societat actual.

Aquest és el primer dels 8 actes del cicle L´Ovidi Ferotge, amb el que l’ACPO vol recordar i homenatjar el llegat artístic, musical i cultural, de l´Ovidi Montllor.


Dissabte 28 de març
20.30h – El Centru
Documental: Crònica d’un Artista
Documental dirigit per Pere Pons, producció de Ressons i realitzada pel Grup Enderrock amb el suport de Televisió de Catalunya. Relata la vida d’un dels artistes més complets i compromesos del moviment de la Nova Cançó. L’autor, intèrpret, actor, rapsode i músic, que va destacar per la seva intensitat dramàtica i poètica.

Deixa un comentari