Publicat el 14/02/2021

Finalitza la instal·lació dels nous desfibril·ladors, col·locats majoritàriament a l’exterior dels diferents edificis i equipaments per tal de fer de Canet un “poble cardioprotegit”

Canet de Mar esdevé un “poble cardioprtegit” després que aquest passat dimecres 10 de febrer hagi finalitzat la instal·lació dels desfibril·ladors adquirits per l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament.
Tal com es va anunciar, la majoria dels 13 desfibril·ladors adquirits s’han col·locat a l’exterior dels edificis i equipaments (majoritàriament educatius i esportius), de manera que no només donaran servei a l’edifici, sinó també a tota la ciutadania, que podrà fer-los servir en el cas que sigui necessari.

ACTUALMENT, DISPOSEN DE DESFIBRIL·LADOR ELS SEGÜENTS EDIFICIS I EQUIPAMENTS:
Tanatori – Pista d’atletisme
Camp de Futbol – Escola Misericòrdia
Pavelló municipal d’esports
Complex esportiu municipal H2O – Institut Sunsi Mora
Institut Lluís Domènech i Montaner
Escola Turó del Drac
Llar d’infants El Palauet
FEDAC Canet
– Llar d’infants Ninis
Col·legi Yglesias – Centre Parroquial
Vil·la Flora
Riera Sant Domènech
Plaça 11 de Setembre
Mercat municipal
Comissaria de Policia
Vehicles policials

En una entrevista a Ràdio Canet, el regidor de Sanitat, Josep Maria Masvidal va explicar que abans Canet era un poble amb edificis cardioprotegits i que amb la instal·lació d’aquests nous desfibril·ladors s’ha volgut fer un pas més per tal d’aconseguir que tot el poble sigui un espai cardioprotegit. El regidor ha destacat que qualsevol persona  que ho necessiti el podrà fer servir i, a més, pròximament es faran formacions adreçades a diversos col·lectius.

Deixa un comentari