Publicat el 22/01/2021

L’Ajuntament de Canet ja està començant a treballar per celebrar les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel diumenge 14 de febrer

Aquest procés electoral estarà marcat per la pandèmia sanitària causada per la COVID-19 i l’objectiu de l’Ajuntament és assegurar a la ciutadania que podrà exercir el seu dret a vot amb les màximes garanties i seguretat.

Canet tindrà els següents punts de votació:
Envelat de Vil·la Flora, el gimnàs de l’Institut Lluís Domènech i Montaner, el Pavelló d’Esports Municipal i la pista d’Hoquei

Per aquest motiu, des de diferents àrees del consistori ja s’està treballant per tal d’adequar el procés electoral a les noves mesures sanitàries. Per una banda, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i agilitzar la votació, s’han buscat nous espais – de grans dimensions – per tal que aquests es converteixin en col·legis electorals.
Concretament, només es manté igual un punt de votació respecte a les anteriors eleccions (Gimnàs INS Lluís Domènech).
La resta es modifiquen de la següent manera:
Les persones que als passats comissis votaven a l’Escola Bressol Municipal El Palauet, aquest 14F ho faran a l’Envelat de Vil·la Flora;
Les persones que votaven al CRTTT-Escola de Teixits, ho faran al Pavelló; i
Els electors que votaven al Col·legi Yglesias, aquesta vegada hauran d’anar a la Pista d’Hoquei.

Per altra banda, també s’ha augmentat el nombre de meses electorals. El desembre de 2019 es va aprovar un canvi de seccionat per tal d’evitar que les meses acumulessin més de 500 electors i electores. Amb aquest canvi, Canet ha passat de tenir 15 meses a un total de 20.
Davant de tots aquests canvis i per evitar desplaçar-se a un col·legi equivocat, cal que cada persona s’asseguri del punt de votació i mesa on ha de votar abans de sortir de casa. Tota aquesta informació, la podran trobar a la targeta censal.
Pel que fa al cens, aproximadament uns 11.167 electors i electores tindran dret a vot al nostre municipi.

Dispositiu Municipal
L’Ajuntament de Canet està organitzat un dispositiu especial de treballadores i treballadors per tal de poder garantir el bon funcionament de les eleccions. Aquest dispositiu inclou la logística, suport informàtic, informació a la ciutadania, vigilància als col·legis, cossos de seguretat, etc. Aquest operatiu implica pràcticament totes les àrees de l’Ajuntament.

 

Deixa un comentari