Publicat el 28/03/2021

Les persones propietàries de pisos turístics poden passar a recollir aquest material a l´Oficina de Turisme

Les àrees de Medi Ambient i de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Canet de Mar han engegat una campanya per tal de poder fomentar la recollida selectiva en origen als pisos turístics que hi ha al municipi.
Per tal de poder facilitar la participació de les persones usuàries d’aquests pisos en la recollida porta a porta que es realitza a Canet de Mar, des de les àrees implicades s’ha decidit lliurar gratuïtament als propietaris d’aquests habitatges un seguit de material d’ús i de sensibilització/informació per tal de poder facilitar la correcta separació de residus.
Concretament, es lliurarà el següent material:
Conjunt de tres bosses de ràfia de colors per a facilitar la recollida selectiva de les següents fraccions: groc (envasos),verd (vidre),blau (paper).
Cubell de matèria orgànica (airejat) per a facilitar la recollida selectiva de la fracció orgànica.
Cartell informatiu, en diferents idiomes, sobre el contingut de cada fracció i el calendari porta a porta.
L’objectiu és que es col·loqui en un lloc visible, per exemple a sobre de les bosses de colors i el cubell d’orgànica lliurats, per tal d’aclarir a les persones usuàries dels pisos turístics què va a cada fracció i quin dia s’ha de treure.
Tríptics informatius, amb informació més detallada. Se’n lliuraran uns quants a cada pis turístic per a que els turistes puguin agafar-ho/consultar-ho.

On recollir el material
Les persones propietàries de pisos turístics poden passar a recollir aquest material a l’Oficina de Turisme situada a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, Riera Gavarra, 2, (https://canetdemar.cat/museu/), en el següent horari:
*Dimarts a dijous : De 10 a 14h
*Divendres i dissabtes : De 10 a 14h i de 17 a 20h
*Diumenges : De 9.30 a 13.30h
Des de l’Ajuntament de Canet de Mar esperem que aquesta iniciativa permeti que els usuaris dels pisos turístics participin correctament de la recollida selectiva de residus i del porta a porta.

 

Deixa un comentari