Publicat el 01/04/2021

La plataforma es posarà en funcionament a partir de dissabte 3 d’abril

A partir de dissabte 3 d’abril, comprar productes frescos i de proximitats als comerços i al mercat municipal de Canet de Mar serà més fàcil que mai. Diversos establiments d’alimentació del municipi i parades de la Plaça Mercat s’han unit al  projecte ‘Canet a Casa’, que permetrà a les canetenques i canetencs poder fer la seva compra en línia i sense moure’s de casa.

Només cal entrar a la seva pàgina web de compra online canetacasa.cat a través de qualsevol dispositiu (ordinador, mòbil o tauleta) i registrar-se per poder iniciar la compra. Aquest espai web permetrà poder fer una volta virtual a través de les diferents parades del mercat i comerços del municipi que s’hagin adherit al projecte.
Es podrà consultar el catàleg de producte i el preu d’aquests per tal de poder omplir la cistella de compra amb tots aquells productes que necessiteu. D’aquesta manera, la cistella s’omplirà amb tots aquells productes adquirits dels diferents establiments i només caldrà fer un pagament únic a través de targeta electrònica. Un cop finalitzada la compra només caldrà triar la franja horària de lliurament i un servei de repartiment et portarà la comanda a casa.

 

Deixa un comentari