Publicat el 15/07/2020

Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Mili Nuñez i Ciudad Jara actuaran el pròxim any

El Canet Rock ha anunciat, a través de les xarxes socials, que cancel·la l’edició del 2020 degut a l’evolució de la pandèmia de la covid-19 i ha donat a conèixer el cartell de l’any vinent que tindrà lloc el 3 de juliol del 2021. “Podem presentar el nou cartell que hem treballat amb molta il·lusió perquè l’edició de retrobament 20/21 sigui la més memorable de totes”.
Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Mili Nuñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc formen part de cartell 2021. A mitjans de març, l’organització ja havia ajornat la setena edició del Canet Rock al dissabte 3 d’octubre.

Les entrades de l’edició del 2020 servirà per l’any que ve amb les mateixes condicions que els assistents les van adquirir.
Així mateix, es pot demanar la devolució a través del web www.canetrock.cat  fins l’1 d’agost. Canet Rock posarà les entrades retornades a la venda des d’aquest dimecres al web a preu de 40 euros per aquelles persones que es van quedar sense.
Canet Rock ha lamentat no haver celebrat aquesta edició amb normalitat i ha agraït la comprensió “en un moment tan complicat”.

ACN Barcelona
Foto: Imatge promocional del grup Stay Homas

Deixa un comentari