Publicat el 16/04/2020

L’esdeveniment se celebra cada 1 de Maig al Santuari de la Cisa i carrers del voltant amb la participació de centenars de persones del Baix Maresme

El consistori lamenta haver de prendre aquesta decisió excepcional, però per davant de tot cal prioritzar la salut i el benestar de la  població. De fet, encara es desconeix quan s’aixecarà el confinament i l’estat d’alarma ni tampoc a partir de quan es podran tornar a organitzar actes multitudinaris.

L’alcalde, Josep Triadó, vol agrair l’esforç fet fins ara per les persones que ja havien començat a treballar per l’Aplec que se celebra al voltant del Santuari de la Mare de Déu de la Cisa, alhora que es mostra convençut que“l’any 2021 aquesta festa tan destacada del nostre calendari tornarà amb més força que mai i la gaudirem de ple”.

La decisió de cancel·lar aquest esdeveniment religiós, social i cultural tant arrelat a Premià de Dalt i els municipis del Baix Maresme ha estat motivada per l’actual situació d’emergència sanitària, que ha suposat l’establiment de mesures preventives i d’aïllament per aturar la propagació de la pandèmia de la COVID19.
La suspensió de la festa, que s’havia de celebrar l’1 de Maig, és deguda a la impossibilitat de garantir el desenvolupament habitual de l’esdeveniment i que aquest es porti a terme amb les màximes garanties de salut i seguretat tant pels participants com pels nombrosos visitants.

 

 

Comentaris:

Deixa un comentari