Publicat el 06/01/2019

Les inscripcions a Can Lleonart per a antics alumnes i veïns i veïnes d’Alella s’obren el 9 de gener

Can Lleonart enceta la temporada d’hivern el 14 de gener amb nous cursos i activitats adequats a l’època hivernal.  Els antics usuaris i els veïns i veïnes d’Alella poden apuntar-se a les activitats el 9 i 10 de gener i a partir de l’11 de gener les inscripcions s’obren a tothom.

Les activitats que es proposen són les següents:

Ritmes a les Golfes. El cicle Ritmes a les Golfes té com a convidats el grup de The Sey Sisters  (8 de febrer) i The Black Barbies (22 de febrer). Les entrades tenen el preu de 5 euros i es poden adquirir de forma anticipada a partir del 28 de gener.

Tertúlies. El programa d’hivern té com a tertulians Joan Vives, divulgador musical (24 de gener); el periodista Vicenç Villatoro (21 de febrer); i el també periodista i escriptor Rafael Nadal (21 de març).  Per poder assistir a les tertúlies cal recollir les entrades anticipades a Can Lleonart.

Cicle de cinema social. La programació també inclou el cicle de cinema social amb la projecció de dos films triats per la Comissió de Cooperació Internacional, que seran: Taxi Teheran (17 de gener) i El abrazo de la serpiente (14 de febrer).

Visites i sortides. També es proposen sis sortides: al CaixaForum; una sortida amb raquetes de neu; una altra als pobles medievals de Cruïlles, Sant Sadurní de l’Heura i Monells; una caminada de Roses a Montjoi i una altra pel Montnegre-Corredor i per acabar una visita al recinte de l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929.

D’altra banda, pel que fa a les novetats de la temporada, com també indiquen els organitzadors, són les següents propostes: Grans personatges de la mitologia clàssica, Aula oberta d’història de l’art, Iniciació al color, Taller d’aplicacions de natura, on anem i què veiem?, Mixed media, Taller de pintura tèxtil, Com utilitzar el nostre Macbook,  Cuines del món, Taller d’arrossos amb El Nou Antigó, Taller de pastisseria: pasta de full, La cuina del Zero Patatero, Snacks saludables, Cuinem les millors verdures de primavera, Taller de pastisseria: les coques salades, Tast de formatge de cabra, Tast de vins de Xerès i  Tast de vins i productes Km 0.

Deixa un comentari