Publicat el 11/12/2019

S’adreça a joves d’entre 12 i 16 anys i se celebrarà entre els dies 27 de desembre i 3 de gener

Drons, videojocs, escultura digital i animació son alguns dels tallers que es trobaran els joves que s’apuntin aquest Nadal al campus tecnològic d’Xnergic. Una iniciativa del TecnoCampus Mataró-Maresme pensada per a fomentar vocacions en tecnologies entre els més joves.
La d’aquest any és la setena edició d’una proposta pensada per a noies i nois  partir de 12 anys, que es durà a terme els dies 27, 30 i 31 de desembre i el dies 2 i 3 de gener al TecnoCampus. Les inscripcions ja estan obertes al web www.xnergic.org

L’edició d’enguany compta amb un taller de programació de drons on s’aprendrà com programar-los per aconseguir que funcionin de forma autònoma i intel·ligent. Al taller d’escultura digital veurem com modelar objectes virtuals de forma molt similar a com ho fa l’escultura tradicional.
D’altre banda per vincular aquests tallers amb la indústria dels videojocs s’organitza un taller per crear videojocs utilitzant el motor Unity3D i un taller d’animació on veurem com animar personatges humanoides.

Aquesta activitat forma part foment de les vocacions tecnològiques, que es calcula que els propers anys generaran més llocs de treball que els que es poden cobrir amb els graduats de les escoles d’enginyeria.

 

Deixa un comentari