Publicat el 04/11/2021

El Club Nàutic El Balís, per delegació de la Federació Catalana de Vela, organitzarà el Campionat de Catalunya RI per a iots de Creuer amb certificat RI els propers 13 i 14 de novembre

Hi ha tres proves programades per la categoria RI tripulació i dues proves per les tripulacions reduïdes tant de Solitaris com de A2. Una vintena d’embarcacions ja estan inscrites a la competició tot i que les inscripcions es mantindran obertes fins el 8 de novembre per les tripulacions més tardanes.
Entre els participants ja inscrits, hi destaquen l’Hydra d’Oscar Chaves del CN El Balís, vigent campió de la Copa del Rey, L’Immens, de l’Alexandre Laplaza, del Real Club Náutico de Barcelona, sots campió de l’ultima edició del Trofeu Conde de Godó, i el Comet@ de Lluis Blanchar del CN El Balís en categoria tripulació reduïda, campió absolut de la XXVII edició de la Ruta de la Tramuntana.

El divendres 12 es realitzarà el registre de participants i el dissabte dia 13 a les dotze del migdia s’iniciarà la primera prova, després de la reunió de patrons. Diumenge a partir de les dotze es completaran les proves restants i en finalitzar aquestes, tindrà lloc el lliurament de trofeus.

Redacció
Imatge i Font: CN El Balís

 

Deixa un comentari