Publicat el 28/01/2021

L’Ajuntament d’Alella aposta per l’energia fotovoltaica donant suport a la iniciativa Moment Solar de la Federació Catalana de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya (FEGICAT) per promoure la instal·lació de plaques solars amb les quals generar electricitat a partir de l’energia del sol

A Alella s’està duent a terme una campanya de difusió amb el repartiment de díptics informatius  i també amb la instal·lació de parades per donar a conèixer els avantatges d’aquest sistema energètic respectuós amb el medi ambient, que permet reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera -col·laborant en la lluita contra el canvi climàtic-, a més d’estalviar en la factura elèctrica i donar ocupació a les empreses instal·ladores locals.

Per conèixer els detalls d’aquesta iniciativa, a més del díptic informatiu, es pot accedir a la pàgina web momentsolar.cat, des d’on es pot demanar un estudi i un assessorament sense compromís i registrar-se per assistir a la sessió informativa prevista virtual prevista per a dia 11 de març oberta a totes les persones interessades en autoproduir electricitat a casa a partir de l’energia solar fotovoltaica.

Aquest divendres, 29 de gener, de 10 a 14h, s’instal·larà una parada a la Plaça de l’Ajuntament des de la qual es facilitarà informació i es repartirà el material de la campanya. Els dos darrers caps de setmana de febrer i el primer del mes de març es preveu d’instal·lar de nou aquest punt informatiu.

A Alella les llars que instal·len energia solar sense tenir obligació de fer-ho tenen una bonificació del 50% de l’IBI (https://alella.cat/plaquessolars).

 

Deixa un comentari