Publicat el 10/06/2022

Es recorda que en cas d’incomplir les normes de la campanya, les sancions poden anar dels 60 als 900 euros

 

 

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa aquesta setmana una campanya d’informació i de conscienciació per promocionar la tinença responsable dels animals de companyia a la ciutat. Sota l’eslogan “depèn de tu”, la campanya pretén potenciar el comportaments cívic i responsable dels veïns i veïnes de Badalona que tenen un animal de companyia.

En aquest sentit es fa incidència en els següents missatges:

Cal recollir els excrement
Cal portar els gossos lligats
Els animals han de portar xip identificador
És necessari que estiguin inscrits al cens municipal
És recomanable llençar aigua quan els gossos facin pipí
És recomanable l’esterilització

En cas d’incomplir les normes, es recorda que les sancions poden anar dels 60 als 900 euros d’acord amb la normativa vigent.

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado, ha destacat que aquesta campanya de sensibilització va dirigida especialment a les persones que tenen gossos amb la finalitat de conscienciar sobre com fer un bon ús de l’espai públic. “L’objectiu clau de la campanya és procurar el benestar dels animals i fomentar la bona convivència entre aquelles persones que decideixen tenir un gos com a membre de la família i les que opten per no fer-ho. A més, es fa un crit d’atenció a aquestes persones recordant-los quines són les responsabilitats i obligacions envers els seus animals i d’aquesta manera assegurar-nos de garantir especialment el seu benestar”, ha afegit.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari