Publicat el 01/09/2020

Del 4 al 12 de setembre tindrà lloc a Premià de Mar la campanya L’Euro solidari de suport al banc d’aliments DISA Premià

La campanya, que compta amb el suport de l’Ajuntament, tindrà per escenari els comerços, supermercats, bars i restaurants de la vila. En aquests indrets, els clients podran trobar guardioles on podran fer donatius perquè, des del DISA, es puguin adquirir aliments i productes d’higiene que després seran lliurats a les famílies necessitades de Premià de Mar i de Premià de Dalt.

A diferència d’ocasions anteriors, en aquesta campanya no es posaran caixes per recollir els aliments i productes d’higiene sinó guardioles perquè els clients hi dipositin diners amb els quals adquirir aquests productes.
Els responsables de la campanya han decidit optar per aquest format per considerar-lo més segur davant la persistència de la crisi de la COVID-19.

Cal recordar que el centre de distribució d’aliments DISA Premià dona servei, des de la parròquia de Santa Maria, a les famílies necessitades de Premià de Mar i Premià de Dalt gràcies a la tasca d’un centenar de voluntaris provinents, entre d’altres, de Càritas Premià, l’assemblea local de la Creu Roja, i l’església evangèlica de Premià de Mar.
A més de l’Ajuntament, la campanya compta amb el suport de diverses entitats de la vila.

 

Deixa un comentari