Publicat el 14/08/2021

L’Ajuntament de Premià de Mar ha endegat una campanya informativa per advertir de la seva infracció als conductors de vehicles que es trobin mal estacionats

L’acció pretén conscienciar i advertir els conductors de la necessitat d’aparcar correctament a la via pública com un acte de civisme i convivència ciutadana, i és independent de les accions de control, sancionadores o de retirada de vehicles que habitualment duu a terme la Policia Local.

La campanya, que duen a terme agents cívics municipals, consisteix en la ubicació al vidre del vehicle infractor d’un triangle de paper que indica que es troba mal estacionat.
En concret, el text adverteix que el vehicle infringeix la normativa sobre estacionament i que es troba dins dels supòsits de retirada per part de la grua municipal. També informa que el vehicle podria ser sancionat o retirat en qualsevol moment.
Finalment, el text recorda que respectar les normes de circulació millora la convivència ciutadana i acaba amb l’eslògan “Fem civisme, estalviem-nos la multa”.
Els triangles s’han començat a repartir a les zones d’estacionament per a residents dels barris del Gas i de Santa Maria-Santa Anna-Tió, i a les zones de prioritat invertida del Nucli antic del municipi.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

 

Deixa un comentari