Publicat el 08/09/2014

La Campanya contempla dos àmbits: un d’informatiu posant l’accent en la necessitat  de registrar els animals i un de preventiu incidint en la importància d’evitar el mal ús dels espais públics. Precisament, la filosofia d’aquesta campanya és que podem passejar els nostres gossos arreu, si assegurem les mínimes normes de la civilitat.
En el marc de la campanya, la policia local ha iniciat una sèrie d’actuacions especials. Es realitzarà un control més intens de les infraccions relacionades amb la tinença d’animals. Inicialment, informant els ciutadans sobre les seves responsabilitats i la importància de mantenir netes les instal·lacions i espais públics. Amb tot, expliquen que si es detecten propietaris de gossos que no recullen les defecacions de les seves mascotes en els espais públics, seran sancionats d’acord amb el que preveu l’Ordenança de la Convivència, de manera automàtica.
D’altra banda, el consistori està treballant en el que serà el primer espai de socialització de gossos a Vilassar de Dalt, un espai més destinat a les mascotes i que posa de manifest que a la localitat hi ha lloc públic suficient com perquè la diversitat d’usos no sigui un problema si s’observen les normes bàsiques de la civilitat.

Deixa un comentari