La regidoria de Comerç edita 6.000 exemplars del calendari del comerç local per a recordar la importància d’aquest sector | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/12/2020

Amb el lema “2021, un any per dedicar al nostre comerç, l’ànima de Vilassar de Mar” la regidoria de Desenvolupament Econòmic Comerç i Consum ha editat 6.000 exemplars del calendari del comerç local amb l’objectiu de recordar la importància del petit comerç a Vilassar Mar

En un any especialment complicat per aquest sector degut a les restriccions que ha comportat la pandèmia del coronavirus, la regidoria vol mostrar-li el seu suport amb l’edició i repartiment d’aquests calendaris que, en els propers dies, es podran trobar als diferents establiments del poble.

El repartiment dels calendaris es farà exclusivament entre totes les botigues i establiments de restauració, en quantitats limitades, per tal que tothom pugui trobar un exemplar a algun dels seus comerços habituals. No hi haurà cap exemplar disponible a l’Ajuntament.
Si algun comerç del poble no rep els calendaris que es distribuiran entre les dates de Nadal i Reis, pot contactar amb la regidoria de Desenvolupament Econòmic Comerç i Consum a l’adreça de correu: promoeconomica@vilassardemar.cat.

Un cop repartits els 6.000 exemplars, si alguna empresa del municipi vol editar-ne més pel seu compte (assumint el cost d’impressió), també pot enviar un correu a la mateixa adreça. El personal de la regidoria la posarà en contacte amb la impremta perquè pugui encarregar les seves còpies.

Sorteig de Reis al Mercat
Així mateix, un any més, el Mercat Municipal celebrarà el Nadal amb un sorteig que, enguany, es celebrarà el 8 de gener. Les persones que hi comprin fins al 5 de gener rebran una butlleta per a participar en el sorteig d’un televisor LED i de dos patinets elèctrics. Qui compri al Mercat podrà rebre, a més, l’obsequi d’una bossa reutilitzable.
La campanya de Nadal al Mercat Municipal és fruit de la col·laboració entre l’Associació de concessionaris del Mercat Municipal i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Consum.

Deixa un comentari