Publicat el 21/04/2021

L’Ajuntament ha rebut 7 sol·licituds de floristeries i llibreries per muntar una parada al carrer de cada establiment

D’aquesta manera es pretén evitar les concentracions a l’interior seguint les mesures i recomanacions que recull el Pla d’Acció elaborat pel PROCICAT. Les parades es col·locaran al davant dels establiments o al xamfrà més proper, segons la casuística dels carrers.

L’Ajuntament està preparant la Diada de Sant Jordi tenint en compte totes les mesures i recomanacions que recull el Pla d’Acció elaborat pel PROCICAT i que pretén garantir la seguretat de tothom i evitar les aglomeracions a l’interior de les llibreries i floristeries d’arreu del territori.
Enguany, a causa de la pandèmia per Covid-19, no se celebrarà la tradicional Fira del Llibre i la Rosa a la Plaça de l’Església.

L’alternativa que s’ha proposat és que, cada establiment, podrà muntar una parada perimetral al carrer, que es col·locarà just al davant o al xamfrà més proper, segons la casuística del carrer corresponent.
El consistori ha rebut un total de 7 sol·licituds per poder muntar la parada i accedir a aquesta alternativa:
Les floristeries Bancells, Piu Piu, Gloxina i Jardí; i les llibreries El Faristol, Cervantes i Mastegamosques.

Des del PROCICAT es recomana que l’activitat que es produeixi a cada parada sigui estrictament professional i de compravenda. Cada establiment es farà responsable del compliment de les mesures de seguretat a l’interior i als espais perimetrals a l’aire lliure.
S’insisteix que la gent que vagi a comprar els llibres i les roses porti la mascareta obligatòria i tingui cura de la higiene de mans.

 

Deixa un comentari