Publicat el 08/09/2014

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, s’ha sumat a la campanya de l’Ice Bucket Challenge, el fenomen viral que aquest estiu ha envaït les xarxes socials amb l’objectiu de recollir diners i conscienciar la població sobre l’existència d’una malaltia poc coneguda com és l´Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).
Precisament, el caire global d’aquesta iniciativa ha fet que el gruix de les donacions recollides hagin anat destinades a entitats que treballen en favor de la investigació de l’ELA des dels EEUU, deixant al marge entitats com la Fundació Miquel Valls, amb seu a Calella, i única dedicada a donar suport als malalts d’ELA a Catalunya.
En aquest context i sumant-se al fenomen Ice Bucket Challenge, Montserrat Candini, en qualitat d’alcaldessa de la ciutat que acull la seu de la Fundació Miquel Valls, ha volgut fer una crida als ciutadans a donar suport a aquesta iniciativa a l’hora que els vol recordar que a Catalunya hi ha molta gent que pateix aquesta malaltia.
D’altra banda, la proposta de Montserrat Candini ha reptat als components del grup musical els Amics de les Arts, a l’humorista Pep Plaza i als regidors de l’ajuntament de Calella

Deixa un comentari