Publicat el 27/06/2016

Aquest esdeveniment, organitzat per BritMums, agrupa el  col·lectiu  més  gran  de  mares blogueres especialitzades en xarxes socials del Regne Unit. També disposen d’una web, una revista i un canal de TV i organitzen tota mena d’esdeveniments enfocats a aquest públic familiar.

Calella com a destinació de turisme familiar, juntament amb Malgrat de Mar, va participar en aquesta iniciativa amb la Diputació de Barcelona, que va donar a conèixer els principals actius del territori per a totes aquelles famílies que volen visitar la Costa de Barcelona. 

L´esdeveniment va tenir lloc a la sala The Brewery amb un nombrós públic. Amb aquesta acció Calella va voler reforçar la seva promoció de turisme familiar al Regne Unit. També hi va assistir el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

L’acte, però, va començar amb un còctel previ el divendres 24 de juny a l’Hotel Holiday Inn de Londres, amb l’objectiu de poder conèixer les blogueres i altres participants de manera més distesa. El dia 25 de juny, el programa va incloure diferents presentacions i reunions i a la tarda-vespre hi va haver la cerimònia de lliurament dels premis “Brilliance in blogging” (BiBs) a les millors blogueres.

Com també informa el consistori calellenc, el turista britànic és usuari intensiu d´internet (un 78% dels viatges s´organitzen a la xarxa i un 62.5% són viatgers independents) i els seus motius principals de viatge són l´oci, el turisme familiar i el sol i platja. La seva despesa mitjana diària és de 128€.  Pel que fa a les perspectives per a aquesta temporada, la bona situació econòmica del Regne Unit (amb una taxa d´atur del 5.8% i la fortalesa de la lliura esterlina) fa que siguin optimistes. A més, més enllà de les vacances d´estiu, també comença a notar-se un augment dels viatges addicionals (caps de setmana, city-breaks, etc.).

El mercat Britànic és el tercer en importància pel que fa a Calella i l´any passat va sumar més de 230.000 pernoctacions (+16,73% respecte 2014).

Deixa un comentari