Publicat el 13/06/2016

Calella va donar a conèixer el passat 9 de juny els seus actius com a destinació de turisme familiar sota el claim “Moments de Felicitat” al mercat holandès, en un workshop en el qual van ser presents agents independents i product managers de grans operadors holandesos interessats en diverses temàtiques sobre la demarcació de Barcelona (sol i platja, enologia, natura, cultura…).

Calella, que hi va participar juntament amb la Diputació de Barcelona i altres entitats de la demarcació, va disposar d’speed dates de deu minuts amb tots els agents i operadors holandesos participants al workshop per promocionar la ciutat.

Tal i com també informa el consistori calellenc, aquestes trobades amb agents i operadors esdevenen una gran oportunitat per a Calella per incrementar el turisme holandès. Segons estadístiques de la Generalitat de Catalunya, un 75% de les reserves fetes per turistes holandesos es fan a través d’un intermediari. 

En relació amb els productes preferits dels holandesos a l’hora de viatjar a Catalunya, aquests són sol i platja (51%) i city trips (31%). Calella, gràcies a la seva proximitat i bona connexió amb Barcelona, pot oferir els dos productes. A més, el turista holandès gaudeix de la natura i el ciclisme i Calella, com a Vila Europea de l’Esport 2016, es converteix en una destinació ideal per aquest tipus de turisme.

Deixa un comentari