Publicat el 15/11/2020

L’Ajuntament promociona la ciutat, en un aparador a nivell mundial, com un destí amb un gran potencial turístic i com a municipi segur que ha adoptat totes les mesures contra la COVID-19

El World Travel Market – considerada una de les fires internacionals més importants d’Europa – ha celebrat enguany una edició virtual a conseqüència de la pandèmia per COVID-19. L’Ajuntament de Calella, com és habitual, ha participat en la fira del turisme de Londres per promocionar el seu potencial turístic i per mostrar-se com una destinació que ha adoptat totes les mesures i normatives per oferir una experiència turística segura.

Durant el World Travel Market, l’ajuntament de Calella ha fet un total de 18 entrevistes virtuals amb agències de viatge i operadors turístics. El mercat britànic segueix sent un dels principals emissors de turisme de la ciutat; entre el mes de maig a octubre de 2019 es van registrar més de 227.000 pernoctacions de turistes del Regne Unit. L’Oficina de Turisme col·loca l’afluència britànica en el tercer lloc dels països que  més visiten la ciutat de Calella, per darrere del turisme nacional i el rus.
Calella ha exposat la seva oferta a través de l’estand virtual de l’Agència Catalana de Turisme, compartint espai amb co-expositors com Costa Brava i Costa Daurada Tourist Board; Sitges, Terres de l’Ebre o Turisme de Barcelona.

 

Deixa un comentari